Warm schorsenerenslaatje met gerookte eendenborst en bospaddestoelen

Ingrediƫnten

  • Voor 4 personen:
  • 4 schorseneren
  • 1 el bloem,sap van 1 citroen,1 kruidenbosje
  • 2 gerookte eendenborsten
  • 300 g paddestoelen van het seizoen
  • 50 g boter,1 el honing,2 el balsamicoazijn
  • 2 olijfolie,
  • 50 g zwarte krenten,pezo

Bereidingswijze

  1. Borstel en reinig de paddestoelen.
  2. Plaats een wok (of een andere pan),boven het vuur en doe er de boter en wat eendenvet in.
  3. Bak eerst de paddestoelen aan en voeg vervolgens de stukjes schorseneren toe.
  4. Blus het geheel met balsamicoazijn en voeg de honing en olijfolie toe.
  5. Kruid met peper en zout.
  6. Voeg op het laatst de eendenfilet en krenten toe.
  7. Verdeel op borden en strooi er nog wat krokante en gezouten kaantjes over.